DİRİSAN ŞOKLAMA VE SOĞUK HAVA TES.SAN.TİC.A.Ş.

Tesisimiz; İstanbul Anadolu yakası, Pendik'te E-5 ve E-6 yollarına çok yakın konumda, Anadolu yakasında Sabiha Gökçen havalimanına 3 km mesafede; Et, balık, tavuk, dondurma vs. diğer gıda maddelerinin şoklanması ve muhafazası ile soğutma gereksinimi olan sektörlere hizmet veren modern bir soğuk hava tesisidir. Yaklaşık 4.000 m2 kapalı alan ve 13.000 m2 açık arazi üzerine kurulu tesisimizde; -45 C de 15 ton/gün kapasiteli her çeşit gıda maddesini şoklayabilen statik şoklama tüneli bulunmaktadır. 20.000 m3 hacimde 5000 EU-Palet depolama olanağı sağlayan RAF – PALAKS sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca ihtiyaç halinde tesisimiz 10.000 palet depolama kapasitesine yükseltilebilecek altyapıya sahiptir. +0 C / -25 C de soğuk ve donmuş muhafaza odaları ve ayrıca günlük 10 ton kare kesitli KALIP BUZ ( 25 kg./Ad) üretim tesisimiz mevcuttur. Dirisan Şoklama ve Soğuk Hava Tesisleri bünyesinde ; Meyve, sebze, tavuk, et ve et mamülleri ve diğer gıda maddelerinin işlenmesi, şoklanması, paketlenmesi işlemleri yapılabilmektedir. Tesisimiz; ithal ürünlerin antrepo şartlarında depolanması, İstanbul ve Marmara Bölgesindeki dağıtım, pazarlama ve ulaşım kolaylığıyla mükemmel konumdadır. Çağdaş depolama anlayışı ve ileri Avrupa teknolojisine sahip , Dirisan Tesislerinde, gıda sektöründeki önemli firmalar başta olmak üzere, çeşitli firmaların ihtiyaçlarına optimum kapasitelerde ve kısa sürelerde şoklama ve depolama hizmeti vermektedir. Hijyenik, profesyonel depoculuk anlayışı ve sunduğu otopark, kantar, ofis tahsisi gibi imkanlarıylada Dirisan Soğuk Hava Tesisleri, kapasitesini her geçen gün artırarak müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmetlerine başarı ile devam etmektedir.